Hada Labo v rokah Parokeets (Gabi Nedič)

Vas zanima mnenje avtorice najstarejšega lepotnega bloga pri nas? Gabi je res alfa in omega lepotnega bloga, dekle, ki rada trosi lepotne nasvete, si zasluženo lasti naziv ‘blog mama’. Po naravi je zelo radovedna in rada preizkuša izdelke, ter deli svoje izkušnje s sledilkami. Tokrat je preizkusila tudi Hada Labo linijo. Vas zanima kakšno je njeno mnenje?

Najprej jo je seveda zanimalo, zakaj je ena znamka Hada Labo in druga Hada Labo Tokyo? Je razlika v kakovosti? Seveda ne! Gre le za zahteve tržišč in zakonodajo, ki je povezana z sestavinami in le to je seveda potrebno prilagoditi, da lahko izdelki postanejo dostopni tudi v Evropi.

In kaj ji je bilo pri testiranju najbolj všeč na Hada Labo izdelkih? To, da niso odišavljeni, da imajo aktivno Super hialuronsko kislino, da je antiaging rdeča linija tista, ki jo lahko priporoča vsem, ki začnejo uporabljati izdelke z antiage učinkom.

In kakšno je njeno mnenje o Hada Labo Tokyo Lotionu No.1 Super Hydrator?

Tole je res en tak enostaven hialuronski serum, ki pusti lepo navlaženo kožo, da čisto razumem zakaj je popularen. Razen, če imate težave s hialuronsko samo (ali kateri izmed peščice drugi sestavin), vidim zakaj ni hudih reakcij. Na moji koži ni bilo nobene. Nisem ga uporabljala mesece, da bi lahko videla dolgoročen efekt na mozolje, a na prvo žogo jih ni povzročil. Ta izdelek ne vsebuje parabenov, če vam je to presodna info.
Tako kot antiaging izvedbo, tudi tega toplo priporočam, da z nečem zaklenete.
Gre za preprosto formulacijo, ki se mi zdi primerna za tiste, ki ne želijo antiaginga ali pa želijo le hialuronsko vtakniti med obstoječe aktive.
Tole bi znalo biti hit med našimi mlajšimi, ki imajo mastno kožo in jih je groza česarkoli “mastnega”

Več o testiranju in mnenju Gabi pa si lahko preberete na povezavi: https://www.parokeets.com/sl/2019/12/hada-labo-tokyo-novo-v-sloveniji/