Ker mnenja influencerjev štejejo…

Hada Labo izdelke za nego obraza smo z veseljem predali v testiranje blogerki Dijani Rose (https://dijanarose.com/). Z veseljem je sprejela izziv in testirala izdelke. V nadaljevanju si lahko preberete del njenega zapisa na blogu in mnenje o Hada Labo izdelkih.

Dijana Rose

Hada Labo – Laboratorij za kožo. 

Japonska mi je od nekdaj všeč.  Prelepa je in je na moji ‘wishlisti’ za obiskat. Prečudovite so mi njihove preproste, odprte hiše in pa okolica polna zelenja, ter prelepih cvetov oddaljene od mesta. Imamo pa še Tokyo, druga stran Japonske, ki je največje urbano središče v državi. Kaj pa kozmetika? Dobila sem priložnost preizkusiti nekaj novega in popolnoma svežega na našem trgu. Kolekcija kozmetičnih izdelkov Hada Labo Tokyo, ki so na 1.mestu na Japonskem. Sedaj dosegljivo tudi pri nas. 

Večina, ki me sledite veste, da obožujem azijski način nege kože in me je popolnoma prevzel. Glede na to, da Hada Labo izhaja ravno iz Daljnega vzhoda me je premamilo. Želela sem preizkusiti njene učinkovine. Preizkusila sem 3 izdelke kozmetične linije. Med testiranjem sem uporabljala poleg izdelkov Hada Labo samo še dvofazni odstranjevalec in tonik.

MNENJE: INTENZIVNI VLAŽILNI POLNILNI GEL NOČ&DAN

Sprva me je skrbelo glede na teksturo gela, da bi kožo preveč ‘zadušil’, a mi je postala všeč ta svilnata tekstura. Kljub temu, da je bolj gost, se lepo nanese na obraz in razmaže. Ni težkega občutka na obrazu in ni občutka dodatnega filtra, ki koži ne bi pustil dihati. Vpije se postopoma in je koža vidno po nanosu navlažena in bolj polnega videza – ‘plump look’. Zjutraj je koža prav tako vidno hidrirana in mehka. Gel sem nanesla zjutraj in zvečer v manjših količinah (malo večja od grahovega zrna). 

MNENJE: VLAŽILNA SHEET MASKA

Glede na to, da obožujem sheet maske, sem se izredno veselila testiranja. Maskica vsebuje podoben serum kot plumping gel, bolj goste teksture, ki kožo navlaži in ji poda tisti zdrav videz kože. List maske je bombažen, zato se odlično prilega obrazu. 

Več o testiranju Hada Labo kozmetike in mnenju blogerke Dijane Rose si lahko preberete na povezavi: https://dijanarose.com/2019/11/02/na-testu-hada-labo-tokyo/