Srečna Tamara preizkuša Hada Labo

Tamara je izkušena blogerka, vlogerka, žena, mama, dama, gospodinja kuharica in še marsikaj. Na kratko: en cel multipraktik. Zanima jo veliko stvari in o vsem piše na svojem blogu Srečna.si.

Veslanje med vsemi aktivnostmi pa zna biti včasih tudi stresno. Zato se je odločila, da bo poskrbela za svojo kožo in jo nahranila ter ji privoščila nego, ki si jo zasluži. V testiranje smo ji zato poslali izdelke Hada Labo. In kakšne so njene izkušnje?

Sem namreč vesela, da sem se odločila testirat prav to kozmetiko, ker je moja koža bila izsušena v globini in se je borila za hrano in zato bila včasih zelo mastna. Zato ji nisem dajala več maščob in vlage, ker sem menila, da bom mozoljasta še bolj, kot sem sicer v dnevih pred ženskim mesečnim perilom,.. V glavnem, da skrajšam. Hvala prijateljici, da me je spomnila, da se koža z emšom spreminja in potrebuje več hrane in nege kot je prej, zato sem ji dala Hado labo lotion, ki je bil že skoraj dovolj, ampak ko sem dodala občasno še serum, nato pa kremo po vrhu so se pričele prave spremembe na koži. Po 1 mesecu se že lahko pohvalim, da se koža čisti in hrani in kmalu bo kot prerojena 😉 P.s. seveda pa globoke gube, ki sem jih pridelala z mojo mimiko pač ne bodo zbrisane, da ne bo kdo mislil, da delam reklamo za nerealnost “tv photo shop” 😉 V glavnem kozmetiko lahko brez zadržkov priporočam. Vedno pa je kdo, ki mu kaj ne paše, zato je potrebno vzdržat mesečni test, da vidite kaj vam pove vaša koža in jo pustit, da se navadi, da ste ji dali nekaj novega, boljšega, hranljivega, pa četudi vam bo prvi teden narisala kakšen mozoljček, kajti koža se s tem tudi čisti.

Več o njeni izkušnji pa lahko pogledate tudi v video blogu na povezavi:

https://www.srecna.si/2019/11/27/testiram-hada-labo-40-emso-kozmetika-koza-nomakeup/?fbclid=IwAR3GZd49Z90HD6K3saeTq5qgiJToXQtpbhyOryhR3gca9H271nCM86Lgb1E