Znanost

Znanost2019-11-19T18:52:22+00:00

ZNANOST

Hialuronska kislina je sestavina, ki se naravno pojavlja v telesu in privablja in veže vodo. Ima sposobnost vezave 1.000-krat večjo težo od svoje lastne. Z zajetjem vode predstavlja pomembno vlogo v ohranjanju kože gladke in polne. V mladosti je naša koža bogata s hialuronsko kislino in telo jo redno proizvaja. S staranjem in izpostavljanjem sončnim žarkom, naše kožne celice proizvedejo vedno manj hialuronske kisline. Rezultat je suha, manj elastična koža. Z manj možnosti ohranjanja vlage, koža postane tudi zgubana in brez leska.

Z uporabo v kozmetičnih izdelkih, hialuronska kislina spodbudi k večji vlažnosti kože in pomaga koži, da ponovno pridobi moč naravne hidracije in mladostnost. Koža ohranja svojo vlažnost, kar povzroči efekt polnosti.

Vlažnost kože je osnova, če želimo ohranjati našo kožo mladostno.

Samo Hada Labo TokyoTM vsebuje sestavino Super Hyaluronic Acid™, edinstveno in močno kombinacijo treh vrst hialuronske kisline, ustvarjeno tako, da v koži spodbudi možnost obnavljanja vlaženja in jo s tem ohranja mladostno.

Zaradi svojega trojnega delovanja Super Hyaluronic Acid™ veže vlago na različnih nivojih epidermisa z namenom rehidracije kože na več nivojih. Rezultat je ohranjanje vlažnosti dolgoročno. Obnovi in napolni kožo ter jo ohranja njeno vlažnost, hkrati pa zato obstaja manj možnosti nastajanja gub, saj kožo ohranja čvrsto in elastično. Tekstura in videz kože se vidno izboljšata, izgled tankih linij, gubic in ostali znaki staranja kože pa se zmanjšajo.

Super hialuronska kislina je edinstvena mešanica treh vrst hialuronskih kislin, ki zagotavlja globinsko in večplastno hidracijo ter s tem zagotovi dramatičen porast nivoja vlažnosti kože.

Makro hialuronska kislina

Je po velikosti največja molekula v strukturi  Super Hyaluronic AcidTM sestavine. Zadržuje vlago na površini kože in preprečuje izsuševanje kože za dolgoročne rezultate. Zadrži se kot tančica na koži, jo naredi mehko in pripravljeno za nanos ličil.

Hialuronska kislina plus

Najbolj inovativna vrsta hialuronske kisline, ki jo vsebujejo izdelki Hada Labo TokyoTM. Zaradi neverjetne zmožnosti zadrževanja vode, zagotavlja dvakrat več hidracije kot navadna hialuronska kislina. Kombinacija vode in olju prijaznih sestavin omogoča hialuronski kislini vezavo z lipidi v strukturi kože za optimalno penetracijo in zadrževanje vlage.

Mikro hialuronska kislina

Zaradi svoje majhnosti (kar 100-krat manjša kot makro hialuronska kislina) prodre globoko v kožo ter jo tako napolni z vlago pod površjem. Zagotavlja vlaženje kože od znotraj navzven.

*Opomba: Rezultati so lahko odvisni od tipa kože.

Retinol

Je vitamin A v najčistejši obliki. Gre za dragoceno sestavino, ki stimulira procese regeneracije kože ter tako preprečuje njeno staranje. Z redno uporabo lahko pomaga zmanjševati videz gub na koži. Retrinol se nahaja v rdeči liniji Hada Labo TokyoTM izdelkov (izdelki 40+).

Kolagen

Osnovni protein vezivnega tkiva. Kolagen lahko primerjamo z t.i. gradbenim odrom, saj nudi podporo koži. S staranjem nivo kolagena v koži pada, kar povzroča pomanjkanje čvrstosti in gubanje kože. Kolagen v kozmetičnih izdelkih pomaga vrniti elastičnost, čvrstost in vlažnost koži. Ta sestavina se nahaja v rdeči liniji Hada Labo TokyoTM izdelkov (izdelki 40+).

Resveratrol EX

Naravni flavonoid, ki je prisoten v sadju in sadnih izdelkih, predvsem v rdečemu vinu. Je močan antioxidant, ki izniči proste radikale v koži. Resveratrol pomaga zmanjševati gube, izboljša videz kože, podaljša življenjsko dobo celic in aktivira naravne zaščitne funkcije celice. Ta sestavina se nahaja v rdeči liniji 3D Lifting maske Shape-Memory Gel Hada Labo TokyoTM (izdelki 40+).

Silk Tree Extract

Ima tako učvrstitvene, pomlajevalne, kot tudi učinkovine proti nastajanju gub. Je zelo nežna sestavina, zato jo občutljiva koža okoli oči zelo dobro prenaša, a hkrati je zelo učinkovita v zmanjševanju in glajenju gub ter odstranjevanju zabuhlih oči in temnih ‘kolobarjev’ okoli oči. Silk Tree ekstrakt ojača strukturo kože in pomaga osvežiti obraz in oči. Zmanjšuje koncentracije prekomernega pigmenta v koži. Ta sestavina se nahaja v beli liniji v izdelku Smoothing Anti-Fatigue Eye Cream DAY&Night  Hada Labo TokyoTM .

Kofein

Stimulira mikrocirkulacijo v koži, odstranjuje temne ‘kolobarje’ okoli oči in zmanjšuje zabuhlost pod očmi. Gladi nepravilnosti kože in učinkovito deluje proti nastajanju gub. Ta sestavina se nahaja v beli liniji v izdelku Smoothing Anti-Fatigue Eye Cream DAY&Night  Hada Labo TokyoTM .

Bela linija

Rdeča linija